Política de privacitat

En conformitat amb el que estableix el Reglament de Protecció de Dades de les Persones Físiques 2016/679 / UE, del 27 d’abril, els informem que les dades que ens proporcionin formaran part d’un fitxer amb les següents característiques:

 

INFORMACIÓ BÀSICA

 

RESPONSABLE: FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES

FINALITAT: El desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda dels productes que ha adquirit i / o gestió de serveis addicionals

LEGITIMACIÓ: Interès legítim per a la gestió de la compra. Consentiment de l’interessat

DESTINATARIS: No és realitzaran transferències internacionals de dades

DRETS: Accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició

INFORMACIÓ ADDICIONAL: podeu consultar la informació addicional a continuació:

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL de protecció de dades

 

RESPONSABLE

 

Identitat:
CIF:
Direcció:
Correu electrònic:
Telèfon:

 

FINALITAT

 

Les dades personals que ens ha facilitat seran tractades per a les següents finalitats, segons correspongui:

 

1. El desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda dels productes que ha adquirit o de qualsevol altre contracte entre tots dos.

 

2. Atendre les sol·licituds que ens plantegi.

 

3. En el cas que vostè hagi acceptat explícitament rebre comunicacions comercials, les seves dades s’utilitzaran per proporcionar informació sobre els productes i serveis de la FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES (les activitats es relacionen amb el sector de productes associats al museu, així com el desenvolupament i suport d’activitats de comerç electrònic), incloent, en relació amb aquests productes, l’enviament de comunicacions comercials per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent (com SMS), així com a través de la realització de trucades telefòniques. En cas de ser un usuari registrat, pot canviar les seves preferències en relació a l’enviament d’aquestes comunicacions comercials accedint a la secció pertinent. Podrà donar-se de baixa de la seva subscripció al Newsletter.

 

4. En el cas que ens aporti dades personals de tercers, vostè es responsabilitza d’haver informat i haver obtingut el consentiment d’aquests per ser aportats amb les finalitats que es detallen a continuació. En el cas d’haver procedit a la compra d’un producte (en endavant, mercaderia), les dades personals de tercers aportats seran utilitzades únicament per a (a) la gestió de la tramesa o la verificació de recepció de la mercaderia, i (b) atendre les sol·licituds que vostè o dit tercer ens plantegi.

 

5. En cas que triï marcar l’opció de guardar la seva targeta, ens autoritza expressament al tractament de les dades indicades com a necessaris per a la seva activació i desenvolupament. El CVV de la targeta únicament s’utilitza per a realitzar la compra en curs, i no serà emmagatzemat ni tractat posteriorment com a part de les seves dades de targetes. El consentiment per a l’activació d’aquesta funcionalitat, permet que apareguin les seves dades autocompletados en posteriors compres, de manera que no serà necessari introduir les seves dades en cada nou procés, i s’entendrà vàlid i vigent per a compres posteriors. Podrà modificar les seves targetes, així com revocar el seu consentiment per al tractament, en qualsevol moment a través de l’apartat Targetes de El meu compte. Line Up emmagatzema i transmet les dades de les seves targetes de conformitat amb els principals estàndards de confidencialitat i seguretat internacionals de targetes de crèdit i dèbit. L’ús d’aquesta funcionalitat, podrà requerir per motius de seguretat la modificació de la seva clau d’accés. Recordeu que la seguretat en l’ús del lloc web també depèn de la seva correcta utilització i conservació de determinades claus confidencials.

 

Les dades es conservaran durant el temps necessari per atendre la sol·licitud de l’usuari o fins que l’usuari no sol·liciti la seva supressió. Així mateix, s’hauran de prendre en consideració les obligacions legals de l’empresa en matèria fiscal.

 

 

LEGITIMACIÓ

 

La base legal per al tractament de dades és l’interès legítim per a la prestació del servei sol·licitat. En concret, FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES té les següents bases legítimes per poder tractar les dades personals:

 

Execució del contracte: La base legal del tractament de les dades personals de l’interessat que es recullen és l’execució del contracte de compravenda.

 

Obligacions legals: La gestió i emissió de la factura de prestació de servei es basa en l’obligació legal de la societat en la seva relació amb els clients.

 

Consentiment: En relació a les comunicacions amb finalitat publicitària i la gestió de l’enviament d’informació sobre promocions exclusives, últimes novetats i informació personalitzada adaptar al perfil de la persona interessada, prové del consentiment explícit.

 

 

DESTINATARIS

 

Les dades personals de l’interessat poden ser cedits / comunicats als destinataris següents:

 

– Administracions i Organismes Públics quan així ho exigeixi la normativa fiscal, laboral, de Seguretat Social o qualsevol altra aplicable.

 

– Empreses encarregades del tractament de dades i proveïdors que prestin serveis a la societat (pàg. Ex., Proveïdors de serveis informàtics, empreses de missatgeria, agències, assessors …).

 

 

DRETS DE L’USUARI

 

Dret d’accés: Té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que el concerneixen o no, així com a accedir a les seves dades personals.

 

Dret de rectificació: Té dret a sol·licitar la rectificació de les dades personals quan siguin inexactes o que es completin quan siguin incomplets.

 

Dret de supressió / dret a l’oblit: Pot sol·licitar-nos que les dades personals siguin suprimides quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitat que van ser recollides.

 

Dret de limitació: Té dret a sol·licitar la limitació del tractament de les dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o defensa de reclamacions.

 

Dret de portabilitat: Pot sol·licitar-nos que les seves dades personals automatitzats siguin cedides o transferides a qualsevol altra persona que ens indiqui en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica.

 

Dret d’oposició: Pot oposar-se al fet que les dades personals siguin objecte d’un tractament. En aquest cas, es deixarà de tractar les dades, a excepció de motius legítims imperiosos o l’exercici o defensa de possibles reclamacions.

 

Els interessats podran exercir els seus drets dirigint-se per escrit al responsable del fitxer mitjançant els contactes indicats a la capçalera i indicant que es tracta d’un “EXERCICI DEL DRET DE PROTECCIÓ DE DADES”.

 

Per tramitar la sol·licitud, podrem demanar-li que acrediti la seva identitat.

 

Igualment, li informem que té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

Per qualsevol consulta relacionada amb la política de privacitat o amb la protecció de dades, podeu contactar-nos al correu electrònic: dpd@ftapies.com