“Novel·la”. Club de lectura


 

En el marc de les exposicions en curs, L’adob que fecunda la terra. Tàpies (1958-1988) i Bruce Conner. Llum de la foscor, us proposem un club de lectura amb la col·laboració de les llibreries Finestres, La Central i La Impossible. En aquesta ocasió, la selecció dels llibres estarà relacionada amb el context històric, social i cultural en el qual van ser creades les obres de Tàpies i Conner. D’aquesta manera, els participants podran dialogar sobre temes com ara la Beat Generation, la psicodèlia i els experiments amb bolets psicoactius, la vivència de l’espiritualitat d’ascendència oriental o la bomba atòmica i els assajos nuclears al Pacífic.

 

[*Novel·la (1965) és un llibre d’artista amb una selecció de documents i textos de Joan Brossa i litografies d’Antoni Tàpies.]

 

Lectures:

 

· Un verdor terrible, de Benjamín Labatut (Anagrama), amb Miquel Àngel Riera de la llibreria La Central. Dimarts 31 de gener del 2023, a les 18.30 h, a la Fundació Antoni Tàpies.

 

· Uns marrecs, de Patti Smith (Club Editor), amb Olga Federico i Mireia Perelló de la llibreria La Impossible. Dimarts 28 de febrer del 2023, a les 18.30 h, a la Fundació Antoni Tàpies.

 

· Azul casi transparente, de Ryu Murakami (Anagrama), amb Àurea Juan Perelló de la llibreria Finestres. Dimarts 28 de març del 2023, a les 18.30 h, a la llibreria Finestres.