Dates
11.01.2025 | 16:00-19:00
Categoria
Educació
Durada
3 h
Preu
Activitat gratuïta
Cal fer reserva prèvia: inscripcions@museutapies.org
El laboratori Imaginem el Plantocè forma part del procés de recerca artística del projecte rizoma {quadern d’apunts} intel·ligència vegetal, de l’artista, mediadora i eCOdissenyadora Anita García amb una Beca OSIC.
Durant la sessió imaginarem-sentirem-crearem espais per a re-pensar-nos, i dinàmiques per a acostar-nos als nostres éssers vegetals, per a finalment trobar maneres de compartir i gaudir d’una conversa al voltant de la intel·ligència vegetal i reflexionar si podem conviure amb la resta d’espècies del planeta.
*El terme plantocè va ser encunyat per l’artista-investigadora Paula Bruna en la seva tesi doctoral. Més informació
L’activitat s’adreça a persones interessades en l’art, la ciència i l’educació.
Amb la col·laboració de la beca OSIC de la Generalitat de Catalunya.
Anita García és llicenciada en disseny, amb un recorregut professional dins de l’ecodisseny, l’art, la mediació i el disseny social. Té experiència en gestió cultural, docència, consultoria en educació i sostenibilitat, projectes de recerca i mediació artística, participació i cocreació ciutadana.
Com a artista investiga i centra la seva obra en el diàleg entre l’art, la ciència i el disseny. S’inspira en la naturalesa i explora per entendre’s com un ésser emocional-sensorial en convivència amb la resta d’éssers vius. Amb el seu treball reflexiona per crear bases crítiques/creatives/conceptuals per col·laborar en accions que fomentin l’equilibri social, mediambiental i econòmic.
Com a dissenyadora social i mediadora artística-comunitària dissenya tallers, accions, kits, dispositius i maletes educatives. Conceptualitza, facilita i coordina projectes dirigits a entitats educatives, culturals, empreses, administració pública i col·lectius. A més, aborda temes diversos com la perspectiva de gènere, els drets humans, el medi ambient, l’arquitectura, el paisatge, l’espai públic i la convivència.
Dates
11.01.2025 | 16:00-19:00
Categoria
Educació
Durada
3 h
Preu
Activitat gratuïta
Cal fer reserva prèvia: inscripcions@museutapies.org